Scheepjes Metropolis

Vrij nieuw in ons assortiment, maar al enige tijd beschikbaar bij scheepjes is dit zeer mooie Metropolis garen.

Persoonlijk ben ik heel erg onder de indruk van dit heerlijke garen. Vooral door het veelzijdige karakter ervan, maar ook door de mooie kwaliteit en samenstelling van het garen.

SAMENSTELLING

Dit bolletjes heeft de klassieke sokkenmeters (50g/200m) en is daardoor een fingering garen. Het heeft een samenstelling van 75% merino extra fine en 25% nylon. Maar het is zoveel meer dan een sokkengaren!!

Door het gedeelte merinowol dat erin zit is het een zacht garen dat je een heerlijke warmte geeft en de nylon zorgt ervoor dat het project dat je maakt steviger en duurzamer is.

 

KLEUR

Je kan dit mooie garen in maar liefst 80 kleuren verkrijgen. En binnen dit kleurengamma zal het je niet verbazen dat je prachtige combinaties kan maken. 

Als je zeer goed gaat kijken naar het draadje, dan kan je zien dat het niet uit 1 enkele kleur bestaat, maar dat het een gemêleerd draad is met een zeer mooie maar subtiele variëteit aan kleurtjes. Dit geeft je project nog een extra diepgang.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een kleurenpakket of wil je jouw gekozen kleurtjes wel eens samen zien, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!

 

GEBRUIK

Bij dit garen mag je je echt niet beperken tot sokken! Hoewel het heerlijke sokken oplevert, is het garen tot zoveel meer in staat. 

Het garen is perfect om zowel te breien als te haken.

Buiten de sokken kan je er prachtige dekens mee maken, maar ook sjaals, babytruitjes, knuffels,... Laat je verbeelding vooral de vrije loop gaan. 

Op ravelry vind je een heel aantal projecten die geschikt zijn voor dit mooie garen. Zowel voor haken als voor breien. (Klik op jouw voorkeur en ontdek de mooie projecten.)

SHOP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.