Holst Garn is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige breigarens. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op natuurlijke materialen, duurzaamheid en een breed gamma aan kleuren. Het biedt producten aan die geschikt zijn voor zowel handbreien als machinaal breien en richt zich op het leveren van garens die zowel mooi als functioneel zijn.
Het fijne is om de verschillende kwaliteiten te combineren. Je kan op hun website suggesties van kleurparen vinden. Maar laat natuurlijk je eigen creativiteit de vrije loop gaan.

Kernwaarden van Holst Garn:

  1. Natuurlijke materialen: Holst Garn gebruikt voornamelijk natuurlijke vezels, zoals wol en katoen. Deze materialen worden zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

  2. Duurzaamheid: Het bedrijf streeft naar milieuvriendelijke productiemethoden en probeert zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze ondersteunen duurzame praktijken in de textielindustrie.

  3. Breed kleurenpalet: Een van de kenmerkende aspecten van Holst Garn is het uitgebreide kleurenpalet. Ze bieden een breed gamma aan kleuren aan, waardoor breiers en hakers veel creatieve mogelijkheden hebben.

  4. Innovatie en traditie: Terwijl Holst Garn traditioneel vakmanschap waardeert, zijn ze ook innovatief in hun benadering van garenproductie en kleurontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat ze zowel klassieke als moderne ontwerpen kunnen ondersteunen.

In ons gamma...

Cielo

Coast

Tides

Van de verschillende kwaliteiten zijn niet alle kleuren aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, neem dan zeker contact op.