Katia is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van kwalitatieve garens en brei- en haakbenodigdheden. Het familiebedrijf, dat zijn oorsprong heeft in Spanje, is sinds de oprichting in 1951 uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de textielindustrie. Het staat bekend om haar diversiteit aan garens. Zo hebben ze wol, katoen, acryl en gemengde vezels,  in verschillende kleuren en texturen beschikbaar.
Katia heeft een zeer uitgebreid gamma, wij maken een selectie binnen hun aanbod en kijken hiervoor vooral naar de samenstelling en ook de ecologische voetafdruk. 

Kernwaarden van Katia:

  1. Kwaliteit en innovatie: Katia investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  2. Milieuvriendelijkheid: Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en biedt ecologische en biologische garenlijnen aan die minder belastend zijn voor het milieu. Ze hebben al garens die gecertificeerd zijn en ze zetten zich in om tegen 2030 voor 100% gebruik te maken van gerecycleerde kartonnen verpakkingen en 100% vrij  te zijn van plastic voor eenmalig gebruik.

  3. Creativiteit en inspiratie: Katia publiceert regelmatig patronen, tijdschriften en handleidingen om brei- en haakliefhebbers te inspireren met nieuwe ideeën en projecten.

  4. Internationale aanwezigheid: Katia heeft een sterke internationale aanwezigheid en verdeelt haar producten wereldwijd.

  5. Community engagement: Het bedrijf ondersteunt een actieve gemeenschap van handwerkliefhebbers door middel van workshops, sociale media en evenementen, waarbij creativiteit en het delen van kennis centraal staan.

In ons gamma...

50 mohair shades 

Blue jeans

Fair cotton

Fair cotton granny

Fair cotton infinity

Super merino

Washi

Tijdschriften

Van de verschillende kwaliteiten zijn niet alle kleuren aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, neem dan zeker contact op.