Kremke Soul wool is een Duits bedrijf dat door Britta en Carsten Kremke gesticht werd. Ze weten zeer goed wat ze van een garen willen: het moet zacht, duurzaam en van natuurlijke vezels zijn. Hier bovenop moet het er goed uitzien en moet het eerlijk, duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd worden! Daarom heeft Kremke zoveel garens die gecertificeerd, gerecycleerd en/of veganistisch zijn. Het GOTS-keurmerk is alleen toegestaan op garens die voldoen aan de hoogste ecologische en ethische normen, van schaap tot schap.

Kernwaarden van  Kremke Soul Wool:

  1. Diversiteit aan garens: Het merk biedt een breed gamma aan garens met natuurlijke vezels zoals wol, alpaca, zijde, katoen, bamboe en hennep. Ze streven naar variëteit om aan de behoeften en voorkeuren van verschillende handwerkers te voldoen.

  2. Duurzaamheid en ethische productie: Kremke Soul Wool hecht veel waarde aan milieuvriendelijkheid en ethische productiepraktijken. Ze bieden biologische en ecologische garenopties en werken samen met leveranciers die eerlijke arbeidsomstandigheden garanderen.

  3. Innovatie en kwaliteit: Het merk investeert in de ontwikkeling van innovatieve garenproducten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

  4. Familiebedrijf: Hoewel het minder bekend is dan sommige andere grote garenmerken, wordt Kremke Soul Wool geleid door de oprichter en haar familie. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering en toewijding aan het merk en zijn klanten.

In ons gamma...

Morning Salutation Vegan

Reborn Wool recycled

Silky kid

Stellaris

Van de verschillende kwaliteiten zijn niet alle kleuren aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, neem dan zeker contact op.