Regia is de populaire sokkenwol van Schachenmayr. Met zijn hoogwaardige garens biedt Regia gegarandeerde kwaliteit en innovatieve effecten. Ze hebben een onvergelijkbaar assortiment aan garens en kleuren. Je kan steeds weer uitkijken naar nieuw ontwikkelde kleurideeën en effectpatronen. Als je begint te breien, komen ze als bij toverslag uit de bol.
Het toonaangevende sokkengarenmerk sinds 1949, profiteert van zijn jarenlange expertise en hoge productienormen. Het is het merk bij uitstek voor veel gepassioneerde sokkenbreiers over de hele wereld.

Kernwaarden van Regia:

  • Innovatie: Regia introduceert voortdurend nieuwe producten en technieken, zoals synthetisch versterkte garens en de pairfect-serie, om het breien van sokken eenvoudiger en effectiever te maken.

  • Kwaliteit en duurzaamheid: Het staat bekend om zijn hoogwaardige garens die zorgen voor duurzame en comfortabele sokken, een standaard die al meer dan 70 jaar wordt gehandhaafd. 

  • Creativiteit en inspiratie: Door samen te werken met bekende ontwerpers zoals Kaffe Fassett en Arne & Carlos, creëert REGIA unieke en inspirerende ontwerpen. Hiermee stimuleren ze de creativiteit bij sokkenbreiers wereldwijd.

  • Diversiteit en keuze: Ze bieden een breed scala aan garens in verschillende diktes, samenstellingen en kleuren, zodat er voor elke breier en elke smaak een geschikt garen beschikbaar is.

  • Comfort en luxe: De premium-lijn van Regia legt de nadruk op luxe en draagcomfort. Voor een superieure brei-ervaring gebruikt Regia hoogwaardige materialen, zoals zijde en bamboevezel, merino-, yak- en alpacawol.

In ons gamma...

4-ply color

Cotton color

Silk color

Van de verschillende kwaliteiten zijn niet alle kleuren aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, neem dan zeker contact op.