Scheepjes is een naam met een rijke en lange geschiedenis. In 2010 werd het bedrijf overgenomen door De Bondt en werd het nieuw leven ingeblazen. Sindsdien kunnen handwerkliefhebbers weer volop genieten van de prachtige garens van Scheepjes.

Bij Scheepjes ontwikkelt men unieke producten waar ze de klanten echt blij mee willen maken. Ze laten hun eigen garen en wol produceren, precies zoals ze denken dat het moet zijn. Omdat ze heel kritisch zijn, bespreken ze uitvoerig met de fabrikant de kwaliteit en de samenstelling van het garen. Dit resulteert in soorten wol en garen die uniek zijn op de markt. Bovendien wordt het garen altijd in een breed gamma aan kleuren geproduceerd, omdat ze gewoon veel van kleur houden. Met deze aandacht voor detail en kwaliteit onderscheiden ze zich in de markt en brengen ze vreugde aan handwerkliefhebbers wereldwijd.

Kernwaarden van Scheepjes:

  • Breed assortiment: Scheepjes heeft een breed gamma aan garens in verschillende materialen, kleuren en texturen. Hun assortiment omvat katoen, wol, acryl en mengsels van diverse vezels.

  • Kwaliteit: Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteitsstandaarden. Hun garens worden gewaardeerd om hun duurzaamheid, kleurvastheid en gebruiksgemak.

  • Creatieve inspiratie: Scheepjes publiceert regelmatig patronen en handleidingen voor diverse handwerkprojecten. Ze werken samen met ontwerpers en bieden inspiratie via hun tijdschriften en online platforms.

  • Innovatie: Door nieuwe producten en garencollecties te lanceren spelen ze in op de laatste trends en behoeften van de handwerkgemeenschap.

  • Community: Scheepjes heeft een sterke online aanwezigheid en een actieve gemeenschap van breiers en hakers. Ze organiseren vaak evenementen, CALs (Crochet along) en KALs (Knit along) om handwerkliefhebbers bij elkaar te brengen.

 

 

In ons gamma...

Whirl

Whirlette

Van de verschillende kwaliteiten zijn niet alle kleuren aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, neem dan zeker contact op.