Al meer dan 60 jaar staat Hohenloher Wolle GmbH voor de productie en verwerking van handbreigarens die "Made in Germany" zijn. Hun wolserie "Schoppel" is het middelpunt van het bedrijf en wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. 

Voor mij betekent Schoppel verloopgarens en veel kleur. Bij enkele soorten krijg je door de bijzondere manier waarop de garens getwijnd zijn, het effect alsof ze met de hand gesponnen zijn. Bijzonder is ook dat ze in al hun sokkengarens een biologisch afbreekbare nylon gebruiken. Dit komt natuurlijk het milieu ten goede.

Kernwaarden van Schoppel:

  1. Duits vakmanschap: Het "Made in Germany"-label benadrukt de toewijding van het bedrijf aan Duits vakmanschap, met de nadruk op betrouwbaarheid, precisie en uitstekende productiepraktijken.
  2. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: De garens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor superieure producten worden gegarandeerd. Ze streven ook continu naar verbetering van de kwaliteit van hun garens en optimaliseren voortdurend hun ecologische voetafdruk.
  3. Innovatie:  Bij Schoppel combineert men traditie met innovatie. De ontwikkeling van nieuwe garens en verwerkingsmethoden is voor hen van bijzonder belang.

  4. Passie voor garen: 'Passion for yarn' is de slogan die staat voor hun passie en enthousiasme voor wolproducten. Ze zien het garen als een brug tussen het ruwe product en de persoon die er mee handwerkt. Zo heeft elk garen een verhaal. Als je de tijd neemt om je hierin te verdiepen, ontdek je de regio, het dier en de producent. Dit verbindt al de betrokken partijen.

  5. Consistente marketingstrategie: Hierbij richten ze zich op exclusieve speciaalzaken en onderhouden ze solide en gelijkwaardige zakelijke relaties met hen. 

In ons gamma...

Admiral

Admiral hanf

Admiral R. Druck

Admiral stärke 6

Edition 3.0

Edition 6.0

Laceball 100

Lace flower

Zauberball

Zauberball 100

Zauberball crazy

Zauberball stärke 6

Zauber flower

Zauberwolle

Van de verschillende kwaliteiten zijn niet alle kleuren aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, neem dan zeker contact op.