Een echte must-have in de garenwinkel is een 100% gemerceriseerd katoen. Dit is enorm veelzijdig voor zowel de haker als de breier. Door hun grote aandacht voor kleur en kwaliteit kiezen we voor de collectie van Yarn and Colors.

Yarn and Colors is een Nederlands bedrijf. Bij de start van hun bedrijf hebben ze  een uniek kleurenpalet van 100 verschillende tinten gecreëerd. Dit vormt de basis van Yarn and Colors. Ondertussen is dit gamma al uitgegroeid naar 140 kleuren. Al de garens die ze aanbieden zijn gebaseerd op dit kleurenpalet. Hierdoor krijg je een assortiment waarbij je kleuren en verschillende kwaliteiten van garens gemakkelijk kan combineren. 

Kernwaarden van Yarn and Colors:

  1. Kleur: Zoals de naam al doet vermoeden, speelt kleur een centrale rol bij hun. Ze bieden een breed gamma aan kleuren, waardoor klanten eindeloze mogelijkheden hebben om creatieve en kleurrijke projecten te maken.

  2. Kwaliteit: Het bedrijf streeft naar de hoogste kwaliteit in al hun producten. Hun garens zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om duurzaam en prettig in gebruik te zijn, zowel voor beginners als voor ervaren handwerkers.

  3. Gebruiksgemak: Yarn and Colors wil het handwerkproces zo eenvoudig en plezierig mogelijk maken. Dit omvat duidelijke instructies, handige kits en goed georganiseerde productlijnen.

  4. Inspiratie: Met patronen en tutorials bieden ze veel inspiratie en ondersteuning voor handwerkers. Op hun website vind je ideeën die helpen om creativiteit te stimuleren en nieuwe technieken te leren.

In ons gamma...

Baby Fabulous

Charming

Furry

Must-have mini

Must-have 

Van de verschillende kwaliteiten zijn niet alle kleuren aanwezig in de winkel. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, neem dan zeker contact op.